Υπηρεσίες

services

Ο Στόχος μας

 • Η αξιόπιστη εξυπηρέτηση
 • Η συνέπεια στην παράδοση
 • Η έμφαση στην ποιότητα
 • Επεξεργασία

  Στις εγκαταστάσεις της Μαϊ-Τεξ γίνεται επεξεργασία υφασμάτων όλων των ειδών, όπως βαμβακερά, συνθετικά, βελούδα κλπ. Τα είδη των βαφών που εκτελούνται καλύπτουν όλο το φάσμα των ανοιχτών και σκούρων χρωμάτων, καθώς επίσης και βαφές με υψηλή ανθεκτικότητα στο φως και την τριβή.

  Φινίρισμα

  Μετά το τέλος της βαφής τα υφάσματα οδηγούνται στο φινιριστήριο όπου περνούν από μια σειρά μηχανημάτων όπως φουλάρι, στεγνωτήριο, ράμμα, κοπτικό, χνουδιάστρα, ξυράφι, tumbler, compactor, σύμφωνα πάντα με τις
  ζητηθείσες από τον πελάτη προδιαγραφές.

  Για τον αποτελεσματικότερο έλεγχο της παραγωγής έχει εγκατασταθεί ολοκληρωμένο σύστημα τελευταίας τεχνολογίας για την on-line παρακολούθηση και λειτουργία του εξοπλισμού του βαφείου.

  Συσκευασία

  Μετά την επεξεργασία, τα υφάσματα αποστέλλονται συσκευασμένα στους πελάτες με τον ιδιωτικό στόλο φορτηγών της εταιρείας.

  Στρατηγική


  Καθώς, όμως, τα διεθνή δεδομένα αποδεικνύουν καθημερινά ότι η επιχειρηματική πραγματικότητα αλλάζει με ολοένα και αυξανόμενο ρυθμό, η στρατηγική τοποθέτηση της εταιρείας, της επιτρέπει να διαμορφώνει μια φιλόδοξη στρατηγική επέκτασης τόσο χρονικά, για την επόμενη πενταετία, όσο και γεωγραφικά, με την περαιτέρω επέκταση της δραστηριότητάς της στη Διεθνή Αγορά.